Documento sin título Documento sin título -
DO\'TGN tarracowiki linkedin Territoris Creatius Faceboock Youtube Myspace Twitter
Esdeveniments

Enviar esdeveniment


<< Març 2015 >>

L M X J V S D
            1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031         

07/03• Event per...
11/03• Assemblea...
14/03• Event per...
18/03• Assemblea...
21/03• Event per...
Seccions


Usuaris
Benvingut, Anònim
Nickname
Password
(Registra't)
Membres:
Últim: ELZZART
Nous Aviu: 0
Nous Ahir: 1
Total: 1407

Gent connectada:
Visitants: 42
Membres: 0
Total: 42
Subscriu-te
Si vols rebre informació sobre l'aMt subscriu-te al nostre buttletí
* dada requirida
mp3 aMt

Obrir en finestra
Transparència aMt

Transparència aMt

Visites
Hem rebut
40850529
visites des de Agost 2006

FAQs aMt (Preguntes i respostes freqüents)

P- Quins son els requisits per fer-se soci?
R- Ser músic, estimar la música o ser un filantrop.

P- Si em dono d’alta com usuari en el Web, ja sóc soci de la aMt?
R- No, només ets un usuari registrat en el Web, la qual cosa et permet enviar notícies, participar en el fòrum i altres coses, per a fer-te soci has d’omplir aquest formulari i enviar-lo, una vegada realitzis l’ingrésanual de la quota ja ets soc actiui.

P- Som 5 al grup, s’ha d’apuntar un sol membre?, m’han comentat que amb 3 n’hi ha prou.
R- La forma d’associar-se es individual, o sigui que es una decisió personal de cada music. Es cert que per poder participar en algunes de les activitats que organitza la aMt per els grups, demanem que el 100% siguin socis actius.

P- Toco amb dos grups, es necessari que pagui 2 cops la quota?
R- No, cada soci te el seu número de soci nominal, evidentment pots tocar a tantes bandes com vulguis o puguis.

P- Quins son els avantatges de ser soc actiu?
R- A banda de poder participar activament com a membre de ple dret en les decisions i projectes de la aMt, tens una sèrie de avantatges gràcies als diferents convenis signats per l'aMt.

P- Fer-se soci, influeix d’alguna manera en temes de drets d’autor?
R- Els drets d’autor res tenen a veure amb nosaltres, es també una decisió personal que pren l’autor del temes. A l’apartat de socis de el Web hi anem penjant documents explicatius sobre aquets temes.

P- No sóc músic, puc ser soci?
R- Si, pot ser que no siguis músic, però que la teva capacitat i ganes d’emprendre projectes relacionats amb la música no trobin on desenvolupar-se. Bé,a que esperes...?.

P- No sóc de Tarragona ciutat, puc ser soci?
R- Si, la “T”de aMt fa referència a la província, no a la ciutat. El nostre projecte és comú i pretén abastar tot el nostre territori i tots els estils. Les dificultats i inquietuds dels músics són similars a tot arreu, unir-nos i compartir experiències ens enriqueix.

P- Quan he de pagar la meva quota?
R- Després de donar-te d’alta has pagar la quota d’ingrés, un pagament únic de 6€ (només una sola vegada, si ja l’has pagat no ho has de tornar a fer-ho), i has de pagar la quota anual de 40€ de l’any en curs. La quota té validesa l’any en curs (espai de temps comprés entre el 1 de gener i el 31 de desembre). La pròxima quota anual és preferible fer-la a l’inici de l’any per a disposar com més aviat del carnet de soci d’aquest any i poder utilitzar-lo.

P- Qui decideix que es fa en la aMt?
R- Cada setmana, els dimecres té lloc l’assemblea informativa de socis, allí s’aporten idees i es prenen decisions. El president modera i proposa l’ordre del dia i el secretari aixeca acta que després es puja a la secció de socis d’aquesta Web.
O sigui tu decideixes, cada soci un vot.

P- Com soci, puc intervenir en les decisions i projectes de la aMt?
R- No solament pots, sinó que la col•laboració activa dels socis és necessària per al bon funcionament de la aMt. Cadascun participa dintre de les seves possibilitats.

P- Vull escriure en el Butlletí digital de l'aMt, he de ser soci?
R- No és necessari ser soci per a col•laborar amb el nostre Butlletí, però l’equip de redacció selecciona els continguts i prioritza aquells continguts relacionats amb la aMt i els seus associats.

P- La aMt organitza el DO’tgn?
R- Si, amb convocatoria conjunta amb l’Ajuntament de Tarragona (Àrea de Cultura). La aMt organitza activament el concurs millorant les seves bases en funció de les peticions i suggeriments dels participants després de cada edició.

P- Puc facturar els meus concerts a través de la aMt?
R- No, l’ aMt no dóna aquest servei directament, però la nostra associació té un conveni amb Musicat i qualsevol soci actiu nostre pot utilitzar la gestió de la facturació a través de Musicat. Podeu consultar les condicions de Musicat al seu web www.musicat.cat i també a l’apartat privat de socis actius del nostre web. L’avantatge que teniu és que no heu de pagar la quota anual de Musicat si sou socis actius de l’aMt, ja que heu pagat la quota anual a l’aMt.

P- Rep la aMt algun tipus de ajuda?
R- Si, de diferents partners i estaments oficials. Aquesta informació està a la disposició del soci en la Zona de Socis d’aquest Web.

P- Té locals d’assaig la aMt?
R- No, però esperem tenir-los en un futur pròxim a la P1 de La Capsa de Música a la Tabacalera.

P- Volem organitzar un concert amb altres grups en la nostra població. Ens ajudaria la aMt?
R- Si, una dels avantatges de pertànyer a la aMt, és que ens valem de les diferents experiències per a posar-les en comú. Qualsevol idea presentada en l’assemblea en forma de projecte, és estudiada i si es decideix que és viable, es crea una taula de treball formada normalment pels impulsors del projecte i voluntaris amb experiència en altres similars. Es busca el finançament, l’equip tècnic i humà, publicitat, etc.
Després de 14 anys, qualsevol projecte realitzat en nom de la aMt és garantia de serietat.


Castellano

P-¿Cuáles son los requisitos para hacerse socio?
R-Ser músico, amar la música o ser un filántropo.

P-Si me doy de alta como usuario en la Web, ya soy socio de la aMt?
R-No, sólo eres un usuario registrado en la Web, lo que te permite enviar noticias, participar en el foro y otras cosas, para hacerte socio tienes que rellenar este formulario y enviarlo, una vez realices la ingreso de la cuotaanual ya eres socio activo.

P-Somos 5 en el grupo, se debe apuntar un solo miembro?, Me han comentado que con 3 basta.
R-La forma de asociarse es individual, o sea que es una decisión personal de cada músico. Es cierto que para poder participar en algunas de las actividades que organiza la aMt para los grupos, pedimos que el 100% sean socios activos.

P-Toco con dos grupos, es necesario que pague 2 veces la cuota?
R-No, cada socio tiene su número de socio nominal, evidentemente puedes tocar en tantas bandas como quieras o puedas.

P-¿Cuáles son las ventajas de ser socio activo?
R-Aparte de poder participar activamente como miembro de pleno derecho en las decisiones y proyectos de la aMt, tienes una serie de ventajas gracias a los diferentes convenios firmados por la aMt.

P-Hacerse socio, influye de alguna manera en temas de derechos de autor?
R-Los derechos de autor nada tienen que ver con nosotros, es también una decisión personal que toma el autor de los temas. En el apartado de socios de la Web vamos colgando documentos explicativos sobre estos temas.

P-No soy músico, puedo ser socio?
R-Si, puede que no seas músico, pero que tu capacidad y ganas de emprender proyectos relacionados con la música no encuentren donde desarrollarse. Bueno, ¿a qué esperas?.

P-No soy de Tarragona ciudad, puedo ser socio?
R-Si, la "T" de aMt hace referencia a la provincia, no en la ciudad. Nuestro proyecto es común y pretende abarcar todo nuestro territorio y todos los estilos. Las dificultades e inquietudes de los músicos son similares en todas partes, unirnos y compartir experiencias nos enriquece.

P-¿Cuándo debo pagar mi cuota?
R-Después de darte de alta tienes que pagar la cuota de ingreso, un pago único de 6 € (una sola vez, si ya la has pagado no tienes que volver a hacerlo), y tienes que pagar la cuota anual de 40 € del año en curso. La cuota tiene validez el año en curso (espacio de tiempo entre el 1 de enero y el 31 de diciembre). La próxima cuota anual es preferible hacerla al inicio del año para disponer cuanto antes del carné de socio de este año y poder utilizarlo.

P-¿Quién decide que se hace en la aMt?
R-Cada semana, los miércoles tiene lugar la asamblea informativa de socios, allí se aportan ideas y se toman decisiones. El presidente modera y propone el orden del día y el secretario levanta acta que luego se sube a la sección de socios de esta Web.
O sea tú decides, cada socio un voto.

P-Como socio, puedo intervenir en las decisiones y proyectos de la aMt?
R-No sólo puedes, sino que la colaboración activa de los socios es necesaria para el buen funcionamiento de la aMt. Cada uno participa dentro de sus posibilidades.

P-Quiero escribir en el Boletín digital de la aMt, tengo que ser socio?
R-No es necesario ser socio para colaborar en nuestro Boletín, pero el equipo de redacción selecciona los contenidos y prioriza aquellos contenidos relacionados con la aMt y sus asociados.

P-La aMt organiza el do'tgn?
R-Si, con convocatoria conjunta con el Ayuntamiento de Tarragona (Área de Cultura). La aMt organiza activamente mejorando las bases del concurso en función de las peticiones y sugerencias de los participantes después de cada edición.

P-¿Puedo facturar mis conciertos a través de la aMt?
R-No, la aMt no da este servicio directamente, pero nuestra asociación tiene un convenio con Musicat y cualquier socio activo nuestro puede utilizar la gestión de la facturación a través de Musicat. Puede consultar las condiciones de Musicat en su web www.musicat.cat y también en el apartado privado de socios activos de nuestra web. La ventaja que tenéis es que no deberéis pagar la cuota anual de Musicat si sois socios activos de la aMt, ya que habeis pagado la cuota anual al'aMt.

P-Recibe la aMt algún tipo de ayuda?
R-Si, de diferentes partners y estamentos oficiales. Esta información está a disposición del socio en la Zona de Socios de esta Web.

P-Tiene locales de ensayo la aMt?
R-No, pero esperamos tenerlos en un futuro próximo en la P1 de La Capsa de Música en la Tabacalera.

P-Queremos organizar un concierto con otros grupos en nuestra población. Nos ayudaría la aMt?
R-Si, una de las ventajas de pertenecer a la aMt, es que nos valemos de las diferentes experiencias para ponerlas en común. Cualquier idea presentada en la asamblea en forma de proyecto, es estudiada y si se decide que es viable, se crea una mesa de trabajo formada normalmente por los impulsores del proyecto y voluntarios con experiencia en otros similares. Se busca la financiación, el equipo técnico y humano, publicidad, etc.
Después de 14 años, cualquier proyecto realizado en nombre de la aMt es garantía de seriedad.


 

Últimes Noticies
· GAIREBÉ 8.000 PERSONES UTILITZEN LA CAPSA DE MÚSICA DURANT EL 2014
[ 0 Comentaris
206 Lectures ]

· La aMt estrena els bucs d’assaig
[ 0 Comentaris
409 Lectures ]

· Progamació estable aMt Febrer
[ 0 Comentaris
498 Lectures ]

· Resum 2014 del programa d'activitats de l'aMt
[ 0 Comentaris
1006 Lectures ]

· La música que se escuchará en 2015 en Tarragona
[ 0 Comentaris
1097 Lectures ]

· Tribut a Pink Floyd Dia de la Música aMt
[ 0 Comentaris
1121 Lectures ]

· Bones Festes
[ 0 Comentaris
1113 Lectures ]

· Nit de Cap d'Any
[ 0 Comentaris
1197 Lectures ]

· “Rutes” conclou la seva gira anual a la Capsa de Música
[ 0 Comentaris
1229 Lectures ]

· Tarragona vuelve a estar de RSK
[ 0 Comentaris
1197 Lectures ]


[ Més a la Secció de Articles ]
Enllaços
Total Enllaços: 59
Total Categories: 9
Total Hits: 108603
Últims Enllaços

· 1: SEN DRAGO "NIRVAND" Nou Tribut a NIRVANA Unplugged in NY
[Hits: 2384]

· 2: Somosrockeros
[Hits: 5852]

· 3: Biblioteca Hemeroteca Municipal
[Hits: 5853]

· 4: RSK
[Hits: 7350]

· 5: Rhiz.eu
[Hits: 7549]


Més Enllaçats

· 1: RiGhtHaCkeRS [harmonicamente posible no significa que suene bien]
[Hits: 8590]

· 2: ACTOR SECUNDARIO BOB - ASB. Web oficial.
[Hits: 7767]

· 3: EXTRACTO DE LÚPULO - Pàgina oficial
[Hits: 7734]

· 4: GRUPOS Y CONCIERTOS - conciertos, grupos, críticas, noticias, etc.
[Hits: 7598]

· 5: Rhiz.eu
[Hits: 7549]

Forums
Temes 2335
Posts 3490
Visites 5913189
Respostes 1149
Membres 1407

Ultims 20 misatges del Fòrum

Bateria busca grup versions
Ultim post per lespaul a Busco el Mar 06, 2015 at 21:17:41

buscamos teclista/guitarra alternativo/indie/powerpop
Ultim post per rafajugu a Busco el Mar 04, 2015 at 14:16:11

Que pasa con los baterías? dnd estáis? ;)
Ultim post per Drummperc a Busco el Mar 03, 2015 at 15:33:25

busco grupo
Ultim post per Jose a Busco el Mar 02, 2015 at 18:44:35

CLASSES DE BATERIA
Ultim post per lespaul a Altres el Mar 01, 2015 at 21:04:25

estandars de jazz
Ultim post per eli99 a Busco el Feb 27, 2015 at 17:08:59

GUITARRA BUSCA GRUPO O GENTE PARA FORMARLO
Ultim post per eli99 a Busco el Feb 27, 2015 at 17:01:56

se busca baterista
Ultim post per lurgainsoinua a Busco el Feb 27, 2015 at 15:00:43

¡OPORTUNIDAD! Cajas EV +etapa amcrom +mesa Mackie
Ultim post per macc a Venc el Feb 27, 2015 at 12:29:33

Wargaz busca guitarra rítmico
Ultim post per albar25 a Busco el Feb 26, 2015 at 17:54:31

Guitarrista metal/rock alt busca grupo
Ultim post per albar25 a Busco el Feb 26, 2015 at 17:47:38

Es busca: BATERISTA i/o VOCALISTA (grup de composició metal)
Ultim post per Aleixbl94 a Busco el Feb 26, 2015 at 15:23:35

Guitarrista para banda pop-rock
Ultim post per FranFran a Busco el Feb 26, 2015 at 13:06:20

Busco graller/sacaire
Ultim post per Joglars a Busco el Feb 25, 2015 at 17:45:27

se busca bateria para grupo de rock
Ultim post per Pau_97 a Busco el Feb 25, 2015 at 14:33:49

Antonio Arias, Lagartija Nick + Florent Muñoz, Los Planetas
Ultim post per macc a Concerts el Feb 25, 2015 at 13:07:58

Se busca Bateria
Ultim post per RainingFrogs a Busco el Feb 25, 2015 at 11:15:21

se busca guitarrista
Ultim post per digidamoog a Busco el Feb 25, 2015 at 07:47:33

Baterista busca grup!!!
Ultim post per riudomenc a Busco el Feb 24, 2015 at 18:15:26

Busco banda death metal y metal progresivo
Ultim post per bogogobo a Busco el Feb 21, 2015 at 11:01:27


[ - AMT on-line - Associació de Músics de Tarragona ]
Recomanats

Visitar


Visitar


Visitar


Visitar


Visitar


Visitar


Visitar


Visitar


Visitar


Visitar


Visitar


Visitar


Visitar


Visitar


Altres Noticies - RSS
» La Cabalgata de las Valkirias de Wagner, la música más peligrosa para escuchar en el coche

» Haz la prueba: si esta música te gusta es que eres en realidad un gato

» Independència, corrupció, Nàstic i castells; destacats del 2014

» El 3d10fm de la Jove al Huffington Post

» L?Associació de Músics de Tarragona celebra els 15 anys amb un concert especial de Cap d?Any

» El Nadal de Tarragona assoleix èxits encara amb la temporada sense acabar

» L?Home dels Nassos ja ensuma la ruta de cap d?any per Tarragona

» Creix l?afluència dels joves als equipaments municipals

» Les innocentades omplen mitjans de comunicació i xarxes socials

» Castells durant el descans del Euskadi ? Catalunya

Espai Tabacalera

Visitar Web Tarbacalera

Consultes - OAM

CAPSA DE MÚSICA (Espai Tabacalera), Av. Vidal i Barraquer, S/N M1 Planta Zero (Pl. 0) 43005 TARRAGONA


Veure mapa més gran

horari d'11 a 13h. de Di. a Dv. (no festius) millor amb cita prèvia

oam@musicstgn.com

     
 

aMt
en conveni amb

Ajuntament TGN
amb el suport de
 
rockandclassics

© RamRom 2005
---------------------------------------------
Sindicació
----------------------------------------------

AMT
Grups i músics de Tarragona - Grupos y músicos de Tarragona:
13 - 1alCubo - 21 and the people - 2UT - 6K’s - A CiegaS - Abre Ke paso - ABS - Actor secundario bob - Aire - Ajuste de Cuentas - Albertogrima - Alex Fortuny - Allwa - Almorrana Sozial - Alpha boys - Amnea - Anexo 13 - Animes - Ankor - Anyma - ap40 - Apelo - April fool’s day - Ariel Santamaria i... - Aswang - Ausentes - Backdoormen - Baglietto - Bálano - Bandarra Street Orkestra -  Band del palo - Banda unió musical - Bandarra Street Orkestra - Bateks - Bill Gomez - Blackwater - Bongo Botrako - Brainworm - BST’N - Càndida Memòria - Candymen - Canya d’Or - Caza de brujas - Charly Group & Sol Baker - Clam - ClimaX - Companyia de música al tuntún - Crossroads - Cuerda Floja - Culs Cults - D KÉ - D Lady - David Valdes - Day Tripper - Devolución Zero - Dique seco - Dixi - Dj Gerard - Dj Saint - Dj Sol - Dr Doctor - Dr NO - Driftwood - Duo Flameando - Ego - El Cortijo de los callaos - El nido del cuco - El Son de la Chama - Els bordons - Els Penjats - En el surco - Esfera - Euler - Excuses i altres contes - Extracto de lúpulo - Fairant's - Febrero - Fede Torres - Fer Van Trasher - Fly Fish - Fool Cows - Fora de Lloc - Fosc - Frank O’Lee Sons - Frank Sikiatra - Free - Freeland - Frisco - Gana - Good - Goose - Gran Gallina - Harlot - Himson - Improbables - Inbloom - Inmoonere - inq - Insane - Ivory - Johnny the Fox - Jómiv - Jorge Olsteineski - Jorge Varela - Josep Maria Bonet - Josep Romeu - Kartommcha - Kill me later - Kolegas - Kontrol Antidoping - La otra cara - La Perra Gorda - La ràbia acústica - La thorpe brass - La wassah band - Le Cirke - Locura - Los Berlanga - Los Bezoya - Los Burton - Los chicos de Luto - Los del 43 - Los Suárez - Luna de Alcoba - M.A.P.A - M&M - Mad Frogs - Mad monkeys - Magluss - Main Road - Maki and the Nellys - Mala sang - Mala Vida - Mamajuana Y Las Arepas Latinas - Manolo Trueno - Mantra - Marea negra - Marmath - Martin&Martin - MDH - Megma - Melancomia - Meli & the xavalins - Memest - Menos Lobos - Methodic - Mientras Tanto - MiTe’ls - Modus - Monkey Nuts - MonteVenus - Montse Adan - Moral de esclavo - Mr. Brown - Mr.PeZ - Mugre Band - Murmur - Naltrus - NeBaN - NELB - Nemesis - Nexther List - Niké - Nikotina Assessina - NLS! - No Apto - No suquem mai - Noddlyman - Noisets - NoLoSé! - Norse Wind - Noumen - Oculto - One Drop - Orange - Orsomduo Sound - Oscárboles - Oslo - Oversoul - Paco en la luna -  Pacho Tafalla - Papa:noes - Pepet i marieta - Pixi- Por de pronto - Prozac - Psych out - Pupille - Quarmuor - Quartet sibemol - Radio Spectra - RamRom - Raw - Resets - Rocío Romero - Rock&Rolla - Roger Benet - Roger Benet i els Oximorònics - Rossejat blues band - RSK - Rubén Aguilar - Sal 150 - Samuele Arba & i liberi - Satori - SB21 - Selector Dudi - Señor X - Set i mig - Siam - Siddhartha - Sifóra kemfai elföll -  Sirøccø ST - Small River Dixie - Sprinters - Spy Light - Star Bars - Sudtango - Suîte momo - Sumum Krater - Tandarica Orkestar - Tanifot - Temps al temps - Tercer traste - Terraplane - Tetra Rocs - The Eyeballs - The Harvest - The Kraits - The Lost Harvest - The Mirror Eyed Doll - The Raining Frogs Band - The Screaming Onions - The small river dixie - The Tandarica Orchestra - The Transistor Arkestra - Tierra de Nadie - Time Travel - Torazinas - Tumbuctú - Twiris - Txipi Aité - Ull de Bou - Undecided 179 - Underground Spirit - Unlogic - Vadó - Vallsamba - Videpoi - Vintage - Walkirias - Warplatz - Wild Shout - Xaranga la Guinyolada - Xavier Pié - Xavier Pié i Macc - Yo - Z30

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------